Download Lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3

Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3
  • Title : Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3
  • Listen : 3.657
  • Size Mp3 : 7.73 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3 :

Atiku rasane loro

nyawang kowe rabi karo wong liyo

nangis getih eluhku

remuk ajur rosoku

kowe tego ninggal aku


opo iki wes dalane

kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku kudu kuat batinku

senajan nyikso tresnoku


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso


Atiku rasane loro

nyawang kowe rabi karo wong liyo

nangis getih eluhku

remuk ajur rosoku

kowe tego ninggal aku


opo iki wes dalane

kudu pisah kelangan tresnane

kudu kuat atiku kudu kuat batinku

senajan nyikso tresnoku


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso


Biyen tak tandur pari tukule suket teki

Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi

Kowe tego nglarani blenjani janji suci

Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso


mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku

pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo

mblenjani tresnoku nelongso




Search: Download Lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3, Download Lagu Nella Kharisma, Download Mp3 Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3 Gratis
Download Lagu Terkait :
Home