Download Lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru MP3

Nella Kharisma - Kadung Jeru MP3
  • Title : Nella Kharisma - Kadung Jeru MP3
  • Listen : 3.651
  • Size Mp3 : 7.73 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Nella Kharisma - Kadung Jeru MP3 :

Aku wes kadung jeru

Karo kowe seng ngapusi aku

Mbalek mbek mantanmu


Pancen uwes nasibku

Mung dadi pelampiasan nafsu

Ben dekne mbalikan mbek awakmu


Jaremu pengen lali

Aku seng mbok curhati

Pancen aku seng salah

Ngarep luwih kowe luweh ku tak ngalah


Pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe

Yo wes ben tak ikhlaske yen meh mbalek mbek kae

Pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru

Mending ojo kesusu, nggolek seng luwih ayu


Mending ojo kesusu, nggolek seng luwih ayu 

Senajan kowe ra ayu aku wes kadung jeru


Search: Download Lagu Nella Kharisma - Kadung Jeru MP3, Download Lagu Nella Kharisma, Download Mp3 Nella Kharisma - Kadung Jeru MP3 Gratis
Download Lagu Terkait :
Home