Download Lagu Via Vallen - Loro Ning Ati MP3

Via Vallen - Loro Ning Ati MP3
  • Title : Via Vallen - Loro Ning Ati MP3
  • Listen : 14.154
  • Size Mp3 : 3.89 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 :

Download Lagu Via Vallen Loro Ning Ati MP3


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Search: Download Lagu Via Vallen - Loro Ning Ati MP3, Download Lagu Via Vallen, Download Mp3 Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 Gratis
Download Lagu Terkait :
Home