Download Lagu Via Vallen - Ra Jodo MP3

Via Vallen - Ra Jodo MP3
  • Title : Via Vallen - Ra Jodo MP3
  • Listen : 14.154
  • Size Mp3 : 3.89 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Via Vallen - Ra Jodo MP3 :

maafkanku kali ini harus pergi

meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati

kelingan tresnoku ora direstui


mama papa maafkan aku yang tak bisa

membawa calon mantumu muleh

mergo anakmu iki ra diparingi restu

marang calon besanmu


sak tenane ati iki loro loro loro

cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

jarene janjimu urip bareng nganti bongko

nyatane sak iki kowe digondol wong liyo


nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo


karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui

tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti

yen pancen ngono anane abote sing keroto iki

kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni


maafkanku kali ini harus pergi

meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati

kelingan tresnoku ora direstui


mama papa maafkan aku yang tak bisa

membawa calon mantumu muleh

mergo anakmu iki ra diparingi restu

marang calon besanmu


sak tenane ati iki loro loro loro

cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

jarene janjimu urip bareng nganti bongko

nyatane sak iki kowe digondol wong liyo


nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo


karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui

tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti

yen pancen ngono anane abote sing keroto iki

kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni


maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi

banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui


Search: Download Lagu Via Vallen - Ra Jodo MP3, Download Lagu Via Vallen, Download Mp3 Via Vallen - Ra Jodo MP3 Gratis
Download Lagu Terkait :
Home