Download Lagu Via Vallen - Tresno Tekane Mati MP3

Via Vallen - Tresno Tekane Mati MP3
  • Title : Via Vallen - Tresno Tekane Mati MP3
  • Listen : 14.149
  • Size Mp3 : 3.89 MB
Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)

Lirik Via Vallen - Tresno Tekane Mati MP3 :

Aku ra lilo pisah marang sliramu

Mergo omongan dadi salah paham

Janjimu tak patenke ing jero rogo iki

Supoyo tansah kelingan sliramu


Wong lanang liyane ra bakal ganteni

Jenengmu tak ukir sakjroning ati


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali

Tok duakke ora popp tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu


Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki

Yen pancen kowe kroso gek ndang bali

Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu

Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu


Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu

Sliramu kegowo njero impenku


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik

Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali

Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu


Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki

Yen pancen kowe kroso gek ndang bali

Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu

Aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu


Wes setaun aku mesti ngenteni tekamu

Sliramu kegowo njero impenku


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik

Tok duakke ora pop tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati


Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati

Dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali

Tok duakke ora popo tresnoku tekane mati

Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu


Search: Download Lagu Via Vallen - Tresno Tekane Mati MP3, Download Lagu Via Vallen, Download Mp3 Via Vallen - Tresno Tekane Mati MP3 Gratis
Download Lagu Terkait :
Home